Datum

13 dec 2021
Verlopen!

Tijd

20:00

Kosten

€35,00

Kerstworkshop december

We zoeken het dit jaar hogerop! Het kerstarrangement van dit jaar bestaat uit twee lagen. Het kerststuk is opgebouwd uit verschillende groenvariaties, winterse dennenappels en onder andere berkentakken. Zowel boven als onder in het arrangement wordt sfeervolle verlichting verwerkt.

Er kan worden gekozen in welke kleur het kerstarrangement gemaakt wordt. De opties zijn de rode of witte variant. Geef je voorkeur aan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Verloop van de workshop

De workshop begint s’avonds om 20.00 uur, in het Tuinhuis aan de Trekkade.

We beginnen met een kopje koffie of thee. Na een duidelijke uitleg/demonstratie gaat iedereen aan de slag. Een workshop duurt gemiddeld tot 22.00/22.30 uur.

Na de workshop heb je een bijzonder, zelf gecreëerd bloemstuk waar je trots op kan zijn en nog dagenlang plezier van hebt. Want dat is de kern van bloemschikken: plezier!

Aanmelden voor deze datum is niet meer mogelijk.

Moet ik ervaring met bloemschikken hebben?

Ik probeer altijd een werkstuk te ontwikkelen, wat voor iedereen een uitdaging is om te maken. Waar met plezier aan gewerkt kan worden. Dus eigenlijk niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Als er vragen zijn, ben ik altijd ter plaatse om meteen met raad en daad de deelnemers bij te staan.

Je hoeft helemaal geen ervaring in het bloemschikken te hebben om toch met een mooi werkstuk naar huis te gaan.
De deelnemers zijn steeds weer verbaasd over hun eigen kwaliteiten, en hebben daardoor ontzettend veel plezier tijdens de workshop, en genieten thuis nog na van hun mooie creatie.

Deze workshop is volgeboekt

Meld je nu aan voor deze workshop