kerstworkshop kersttakken hangend BLoem en Plezier langwerpig

Datum

12 dec 2022
Verlopen!

Tijd

20:00

Kosten

€35,00

Kerstworkshop festoen maken 12 december

Om de kerstsfeer in en om huis te brengen maken we een festoen om op te hangen. Dit kan binnen of buiten. De materialen die we gebruiken zijn dennentakken,  verschillende soorten conifeer en eucalyptus. Er komt ook kerstverlichting in.

kerstworkshop kersttakken hangend BLoem en Plezier langwerpig

Verloop van de workshop

De workshop begint s’avonds om 20.00 uur, in het Tuinhuis aan de Trekkade.

We beginnen met een kopje koffie of thee. Na een duidelijke uitleg/demonstratie gaat iedereen aan de slag. Een workshop duurt gemiddeld tot 22.00/22.30 uur.

Na de workshop heb je een bijzonder, zelf gecreëerd bloemstuk waar je trots op kan zijn en nog dagenlang plezier van hebt. Want dat is de kern van bloemschikken: plezier!

Aanmelden voor deze datum is niet meer mogelijk.

Moet ik ervaring met bloemschikken hebben?

Ik probeer altijd een werkstuk te ontwikkelen, wat voor iedereen een uitdaging is om te maken. Waar met plezier aan gewerkt kan worden. Dus eigenlijk niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Als er vragen zijn, ben ik altijd ter plaatse om meteen met raad en daad de deelnemers bij te staan.

Je hoeft helemaal geen ervaring in het bloemschikken te hebben om toch met een mooi werkstuk naar huis te gaan.
De deelnemers zijn steeds weer verbaasd over hun eigen kwaliteiten, en hebben daardoor ontzettend veel plezier tijdens de workshop, en genieten thuis nog na van hun mooie creatie.

Deze workshop is volgeboekt

Meld je nu aan voor deze workshop