bloem en plezier workshop speciaal herfstarrangement met sfeerlicht

Datum

14 okt 2020

Tijd

20:00

Kosten

32,50

Workshop speciaal herfstarrangement met sfeerlicht

Een herfstarrangement van mooie kleurrijke materialen, die in dit jaargetijde zo ruim aanwezig zijn. Vruchten, bloemen takken en daarbij een mooi sfeerlicht, omdat de dagen alweer wat korter gaan worden.

Verloop van de workshop

De workshop begint s’avonds om 20.00 uur en  vindt plaats in ons eigen tuinhuis aan de Trekkade in Maasland.

We beginnen met een kopje koffie of thee. Na een duidelijke uitleg/demonstratie gaat iedereen aan de slag. Een workshop duurt gemiddeld tot 22.00/22.30 uur.

Na de workshop heb je een bijzonder, zelf gecreëerd bloemstuk waar je trots op kan zijn en nog dagenlang plezier van hebt. Want dat is de kern van bloemschikken: plezier!

Meld je aan voor deze workshop via het formulier.

Moet ik ervaring met bloemschikken hebben?

Ik probeer altijd een werkstuk te ontwikkelen, wat voor iedereen een uitdaging is om te maken. Waar met plezier aan gewerkt kan worden. Dus eigenlijk niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Als er vragen zijn, ben ik altijd ter plaatse om meteen met raad en daad de deelnemers bij te staan.

Je hoeft helemaal geen ervaring in het bloemschikken te hebben om toch met een mooi werkstuk naar huis te gaan.
De deelnemers zijn steeds weer verbaasd over hun eigen kwaliteiten, en hebben daardoor ontzettend veel plezier tijdens de workshop, en genieten thuis nog na van hun mooie creatie.

Meld je nu aan voor deze workshop