Workshops

Vind je het leuk om samen creatief aan de slag te gaan? Leer de kleine kneepjes van het bloemschikken, zodat je naar eigen smaak een bloemwerk kan creëren waar je thuis nog lang plezier van hebt!

Onder inspirerende leiding van Janneke van Leeuwen krijg je een demonstratie en professionele uitleg over het te maken werkstuk. Daarna ga je zelf aan de slag. In samenwerking met Janneke kom je tot een mooi resultaat. Het bloemstuk is pas af als jij helemaal tevreden bent.

Bloem en Plezier verzorgt workshops bloemschikken op locatie of bij ons in het tuinhuis

De workshops bloemschikken vinden plaats in ons eigen tuinhuis aan de Trekkade in Maasland. De workshops zijn bedoeld voor deelnemers uit de regio Midden-Delfland, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Westland. Maar ook van daarbuiten melden deelnemers zich aan. Ze worden gegeven voor minimaal 3 personen. Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk deelnemen. Dit kan met een groepje vrienden en vriendinnen, maar ook individueel aanmelden is mogelijk.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM in verband met corona.

Met wie?

Wil je met meer (of minder) mensen deelnemen en heb je zelf een geschikte locatie hiervoor, dan komt Janneke graag met alle benodigde materialen langs. Dan vieren we het bloemenfeest bij jou! De materialen die gebruikt worden zijn vers ingekocht en afgestemd op het seizoen.

Met plezier!

Na de workshop heb je een bijzonder, zelf gecreëerd bloemstuk waar je trots op kan zijn en nog dagenlang plezier van hebt. Want dat is de kern van bloemschikken: plezier!

Data en aanmelden

Kijk hieronder voor data en prijzen bij de geplande workshops. Aanmelden kan via het aanmeldformulier bij de betreffende workshop.

Geplande workshops

Hieronder vind je alle geplande workshops.

Wat zijn de kosten?

De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de materialen. Bij iedere individuele workshop in de agenda staan de bijzonderheden en prijzen.

De benodigde materialen en een kopje koffie of thee zijn inbegrepen.

Hoe te betalen?

  • Voor grotere groepen kan het bedrag in één keer worden overgemaakt.
  • Ter plaatse contant.
  • Lever onze speciale Bloem en Plezier cadeaubon in. Deze cadeaubon is ook te koop in de webshop om cadeau te geven. Of vraag ernaar tijdens onze workshops.

Impressie van de workshops

Bloem en Plezier groep workshop voorjaar PLUM dames Algerije
Bloemstuk cadeau Bloem en Plezier Janneke van Leeuwen
Bloem en Plezier groep workshop naajaar2